Hardlopen

Sfeerimpressies van trainingstochten, trails en wedstrijden, uitstapjes naar andere sporten, het vieren van successen en omgaan met tegenslagen, ervaringen met hardloopmaterialen en nog veel meer!

GO!

De hardlooprevolutie

Stans van der Poel en Koen de Jong bundelden de boeken ‘Ik, hardloper’ en ‘De marathonrevolutie’ en creëerden daarmee een goed onderbouwd pleidooi voor hun trainingsmethode ter voorbereiding op de marathon.

Bericht lezen

30-60-90-intervaltraining bij zonsondergang nijeveense landen

30-60-90 intervaltraining

De 30-60-90-intervaltraining is een afwisselende en eenvoudig uitvoerbare trainingsvorm, die makkelijk aan te passen is aan de afstand waarvoor je aan het trainen bent. Je kan deze intervaltraining dus zo zwaar maken als je wilt of nodig hebt.

Bericht lezen

moneghetti intervaltraining hardlopen

Moneghetti intervaltraining

Zin in een niet al te lange maar lekker intensieve training die je kracht en uithoudingsvermogen versterkt? Dan moet je beslist eens de Moneghetti proberen. Je zult er geen spijt van krijgen, er misschien wel aan verslingerd raken.

Bericht lezen

limburgse heuvel bij gulpen in de mist

Limburgse heuvels

De weersvoorspelling in de meivakantie blijkt belabberd, dus wordt de geplande kampeersessie omgetoverd in een weekendje Zuid-Limburg in een huisje. Het weer valt ter plekke reuze mee, en dat dit deel van Nederland prachtig is, wisten we al.

Bericht lezen

run2function vindt instagram fijn!

@run2function