Collectie: Instagram

De oren blijven tijdens het hardlopen muziekvrij en de ogen staan wijd open. Alleen zo ben je niet door maar ín de omgeving aan het lopen. Ook in trainingen stop ik voor mooie scènes, die soms op Instagram belanden.

GO!
oeverlanden lente weiland fluitenkruid

Oeverlanden forever!

De Oeverlanden zijn een geliefde uitwaaiplek voor veel Meppelers, en hun huisdieren. Alle seizoenen fijn, maar in de late lente op zijn mooist. Zullen we dat tot in lengte van dagen zo houden, dames en heren lokale politici? Dank!

Bericht lezen

limburgse heuvel bij gulpen in de mist

Limburgse heuvels

De weersvoorspelling in de meivakantie blijkt belabberd, dus wordt de geplande kampeersessie omgetoverd in een weekendje Zuid-Limburg in een huisje. Het weer valt ter plekke reuze mee, en dat dit deel van Nederland prachtig is, wisten we al.

Bericht lezen

zandstralen richting zandmotor

Gezandstraald aan zee

Op de valreep van het weekend regende het al waarschuwingen over de harde wind. We hoorden het aan en pikten Tamas op van zijn stage, vertelden de navigatie dat we naar de Rotterdamse Hoek wilden en genoten van de storm. 

Bericht lezen

Een wintergedachte

Een boom, in alle rust wachtend op de lente. Lage temperaturen laten hem koud. Onverschillig voor passanten, maar zich heel bewust van de seizoenen. Klaar om te ontwaken. Wanneer de tijd rijp is.

Bericht lezen

daken centrum echternach

Fris terras

Vrijdag, de laatste dag van een weekje Luxemburg. De natuur speelde de hoofdrol, de drukke en grootstedelijke stad Luxemburg uitgezonderd. Dichterbij ligt het verrassend levendige stadje Echternach.

Bericht lezen

kasteel ruine beaufort

Mistig sprookje

Op de valreep van de avond hadden we gisteren met z’n viertjes zin om de ruïne van Beaufort te bekijken. In de glorietijd moet het een indrukwekkend kasteel zijn geweest. Deze bijna-avond levert het vooral net-niet-plaatjes op.

Bericht lezen

run2function vindt instagram fijn!

@run2function