Autojunks

Ze zijn nog steeds met enige regelmaat te vinden in autobladen, foto`s van auto`s met opzichtig gecamoufleerde delen van de carrosserie, waar oplettende lezers het nieuwste model van een bepaalde auto in zien. Blijkt vaak ook nog zo te zijn.

Legendarisch zijn ook de verhalen van testrijders die proberen de camera uit de handen van de oplettende lezer te grissen, wild wegscheurende auto`s, enzovoort. Het automobiel is nu eenmaal een onderwerp dat de gemoederen sterk bezighoudt, een onderwerp waar velen zich met veel liefde op hebben gestort.

Het is dan ook niet zo vreemd dat velen op de website Frankwatching aangeven dat Autojunk.nl een succesnummer is. Iedereen kan hier foto`s en filmpjes van opmerkelijke auto`s uploaden en bekijken. De serie met best bekeken items ontbreekt natuurlijk ook niet. Heel verrassend staat een filmpje van blote dames die auto`s wassen hoog genoteerd (zucht). Fraai is dat inzenders kunnen aangeven waar de foto of film is geschoten, zodat anderen een kans kunnen wagen die waanzinnige Ferrari ook in het echt te zien.

Er kan ook op een aantal standaardlocaties worden gezocht, en ook op onderwerp en automerk en er zijn autotesten van amateurs te lezen. Niets staat autofanaten in de weg om veel plezier te beleven aan deze website. Er staan overigens ook een paar filmpjes van extreem motorrijden op Autojunk.nl. Kijk en huiver, zou ik zeggen, het commentaar is niet voor niets `Je zou maar zo`n stel gekken tegenkomen op de weg.`

Scroll Up

Pin It on Pinterest