Bibberfestijn

1 min leestijd

MZPC De Reest mocht vandaag een demonstratie geven van waterpolo en zwemmen in de grachten van Meppel. Ik wist dat het een drukke dag zou gaan worden, dus stond mijn naam niet op de deelnemerslijst. Maar ja, als het dan eenmaal zover is, dan kun je de gelegenheid om te poloën middenin de stad niet laten voorbijgaan.

Op de bonnefooi erheen gegaan en ik had geluk, want ik kon direct aan de slag. Het water was koud, maar eenmaal in beweging merkten we daar niet zoveel meer van. Dat het water misschien ook nog vies zou kunnen zijn, daar hield volgens mij werkelijk niemand van ons zich mee bezig. Was volgens mij ook niet zo.

De tweede periode was ik boventallig, maar bleef ik wel in het water liggen. Dat weinig bewegen kwam me duur te staan. Pas op de wal kreeg mijn lichaam door hoezeer het was afgekoeld. Ik zat in een heerlijk zonnetje, maar de energie bleek lange tijd niet voldoende om mijn schokkende lijf tot rust te krijgen. Ach, wat maakt mijn bibberfestival uit, het toernooi was een perfecte reclame voor ons clubje. Volgend jaar weer!

Scroll Up

Pin It on Pinterest