Bolide

Van start!

Clayton was vandaag op bezoek. Hij vond het maar wat leuk om zijn moeder af te leveren in Meppel. Een heerlijk ritje om zijn nieuwe bolide ‘uit te laten’, een VW Golf GTI 16-klepper met een slordige 150 paardenkrachten onder de motorkap. In opperbeste staat.

Grappig dat Clayton nu als volwassen vent zijn nieuwe aanwinst komt showen. We kennen hem al in de tijd dat ie nog een schattig joch van een jaar of vier was. In die tijd lazen we hem voor het slapen gaan nog voor uit Jip en Janneke. Vijf verhaaltjes, want met minder nam hij geen genoegen. Gelijk had ie, want het zijn wel erg korte stukjes tekst. Vandaag stapte een boom van een kerel uit de auto. Hij kon wel lachen om de verhalen van vroeger. Weet zich nog verrassend veel te herinneren. Zo lang geleden is het natuurlijk ook weer niet, al lijkt het langer.

Onze mannen vinden Clayton heel erg stoer. Is ie ook. En tegelijkertijd is die stoere held ook erg lief voor Josse en Tamas. Mooi om te zien. Na het eten moesten ‘de mannen’ even een ritje maken in de bolide. Iedereen vond het geweldig. Opgewonden kreten achterin, grijnzende koppen voorin. Loopt best hard, dat karretje.

Scroll Up

Pin It on Pinterest