Collectie: Hardlopen

Sfeerimpressies van trainingstochten, trails en wedstrijden, uitstapjes naar andere sporten, het vieren van successen en omgaan met tegenslagen, ervaringen met hardloopmaterialen en nog veel meer!

GO!
rode lijn overkapping tankstation werkhorst meppel

De rode lijn

Bijna veertig dagen achter elkaar hardlopen en dan ook nog meedoen aan een uitdaging om vijftig kilometer te wandelen, dat lijkt op een grens overschrijden. Dat niet, al kun je als wandelaar wel zomaar een rode lijn tegenkomen.

Bericht lezen

trotse kip

Buiten spelen in de parken

De fartlek is vaker bezongen in dit weblog en niet voor niets. In zijn puurste vorm is het niet alleen een fijne training voor je lijf, maar ook een mooie oefening in het spontaan bedenken van trainingsvormen. Een praktijkvoorbeeld.

Bericht lezen

Meppeler Bos

Op safari door Meppel

Meppel heeft best nog veel plekken waar je jezelf een beetje voor de gek kunt houden als hardloper. Met een beetje (veel) fantasie loop je er in eenzame bossen over single tracks naar onbekende bestemmingen.

Bericht lezen

Waterloopje

Het was vanochtend nat en winderig, dus bestond er geen enkele reden om niet te gaan hardlopen. Wel een goed excuus vormde de rug. Die bleef aan het begin behoorlijk gespannen en dat liep beslist niet fijn.

Bericht lezen

run2function vindt instagram fijn!

@run2function