Collectie: Instagram

De oren blijven tijdens het hardlopen muziekvrij en de ogen staan wijd open. Alleen zo ben je niet door maar ín de omgeving aan het lopen. Ook in trainingen stop ik voor mooie scènes, die soms op Instagram belanden.

GO!
daken centrum echternach

Fris terras

Vrijdag, de laatste dag van een weekje Luxemburg. De natuur speelde de hoofdrol, de drukke en grootstedelijke stad Luxemburg uitgezonderd. Dichterbij ligt het verrassend levendige stadje Echternach.

Bericht lezen

kasteel ruine beaufort

Mistig sprookje

Op de valreep van de avond hadden we gisteren met z’n viertjes zin om de ruïne van Beaufort te bekijken. In de glorietijd moet het een indrukwekkend kasteel zijn geweest. Deze bijna-avond levert het vooral net-niet-plaatjes op.

Bericht lezen

schaapskudde berggierslanden

Levende grasmaaiers

Ze duiken overal op, horen al jarenlang bij ons stadje en toch blijft zo’n schaapskudde in de stad een bijzondere vorm van groenonderhoud. Wat deze stadsinwoner met natuurverlangens betreft houdt de gemeente dat nog heel lang zo!

Bericht lezen

schaatsen ijs schaduw

Winters verleden

Daar staan ze weer, moeder, vader en dochter. Een korte pauze op het ijs, vastgelegd door een dame die ze waarschijnlijk nooit meer gaan zien. De scène is een opvallend identieke herhaling van een eerdere winter.

Bericht lezen

rode lijn overkapping tankstation werkhorst meppel

De rode lijn

Bijna veertig dagen achter elkaar hardlopen en dan ook nog meedoen aan een uitdaging om vijftig kilometer te wandelen, dat lijkt op een grens overschrijden. Dat niet, al kun je als wandelaar wel zomaar een rode lijn tegenkomen.

Bericht lezen

oude vijver zwarte dennen mist

Mistige loopjes

Wat is dat toch met mist? Hul de meest saaie scène in nevelen en Instagram ontploft. Nou ja, het aantal hartjes onder de foto ligt geheid een flink eind boven het gemiddelde. Fijn voor een hardloper met een tweede hobby.

Bericht lezen

run2function vindt instagram fijn!

@run2function