Collectie: Training

Trainingsschema's ervaar ik als beklemmend, maar trainen is heerlijk. Soms houd ik me aan het plan, maar even zo vaak vervagen plannen in een enthousiast ontvangen idee onderweg. Een bloemlezing.

GO!

Fartlek Intratuin

Deze training is ontstaan vanuit de gedachte de route vanaf het Rembrandtplein naar de brug bij de Intratuin en de de weg terug te gebruiken als meer actieve onderdelen van de training. Deze training lijkt daarmee op een fartlek.

Bericht lezen

Vaartspel Reest en jachthaven

Een vaartspel (fartlek) is een fijne trainingsvorm vanwege de afwisseling in oefeningen. Dit vaartspel is een poging om een behoorlijk standaard hardlooprondje in Meppel om te toveren tot een leuke training voor de Koeberg hardloopgroep.

Bericht lezen

Combitraining Intratuin

Een training die optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden die de brug bij de Intratuin biedt: drie opgangen en aan weerskanten een flinke trap van net geen veertig treden. De afwisseling maakt deze pittige training toch heel leuk om te doen.

Bericht lezen

Brugintervallen

Wanneer het doel de Mont Ventoux is en je hebt twee hoge bruggen in de buurt om te trainen, is het logisch dat je daar veel tijd op doorbrengt. En als je hardlopend naar deze brugintervallen gaat en in tempo naar huis rent, is het ook nog een duurloop.

Bericht lezen

run2function vindt instagram fijn!

@run2function