De letter W

1 min leestijd

Het letterproject inspireert en frustreert. Toen ik begin deze week het parkeerterrein van mijn werk naderde per fiets, zag ik opeens dat de bomenrij voor het kantoor een enorme ‘W’ vormt. Onontkoombaar leek de vorm toen.

Het probleem is dat ik de ‘W’ tot nu toe niet bevredigend heb weten vast te leggen. ‘Weg ermee’, was een aantal maal het motto. Ook vandaag ben ik tevergeefs op zoek geweest naar het euforische gevoel van dat ene moment. Toen de bomen nog gewoon een letter uit het alfabet vormden.

Sindsdien heerst de twijfel. Is dit de letter ‘W’? Het lijkt er wel op. Ach, wat doet het er toe, het is best een aardige foto met dat tegenlichteffect. Een blijvertje dus. En tot ik een beter exemplaar heb gevonden, zelfs onderdeel van het fotografische alfabet.

Scroll Up

Pin It on Pinterest