Die Vervelende Dreumesen

1 min leestijd

Wat bedrijven al niet doen om hun omzet te halen. Zo is er in dit land een verzekeraar actief die heeft laten onderzoeken welke zaken zoal de nodige stress opleveren tijdens de reis van en naar de vakantiebestemming. Ruim tachtig procent van de ondervraagden krijgt een heel slecht humeur van het geklier op de achterbank als de kinderen zich na een paar uur beginnen te vervelen. In de helft van alle gevallen leidt dit zelfs tot ruzie tussen de kinderen en uiteindelijk zelfs de arme ouders voorin.

Het onderzoek is een trieste samenballing van de ingeblikte stressexplosies die in al die auto’s die gedurende veel te lange ritten met grensoverschrijdend korte pauzes plaatsvinden als we ons in de zomermaanden weer massaal het buitenland in spoeden. Eigenlijk ergert iedereen zich aan iedereen. De redenen verschillen, maar uiteindelijk blijkt bijna iedereen over de zeik te zijn. Tja, na te lang zijn doorgereden, te hard geschreeuwd naar klierende kinderen, nadat de kinderen iets te vaak hun korte lontjes op elkaar hebben botgevierd, is de lol er wel vanaf, van de vakantiereis. Het moet zo’n beetje de hel op aarde zijn in de auto’s van de door de verzekeraar onderzochte personen.

En natuurlijk vroeg de verzekeraar de mensen naar oplossingen voor de vakantiestress. De dvd-speler bleek in iets meer dan de helft van de gevallen het perfecte middel om Die Vervelende Dreumesen tot bedaren te brengen. En laat die verzekeraar nu net een gratis dvd-speler ter beschikking stellen als we een autoverzekering afsluiten. Welke verzekeraar dat is? Ja hallo, dat ga ik natuurlijk niet verklappen. Boerenslim trachten in te haken op de vakantieperikelen van mensen is één ding, daar aan meewerken is iets heel anders. Zoek het lekker zelf uit, beste mensen!

Scroll Up

Pin It on Pinterest