Geslaagd

Van start!

Zo, het zit erop. De mannen van ons hebben hun Zwemdiploma A. Josse was aan het begin onder de indruk van het overvolle zwembad. Stond op veilige afstand van zijn broer. Tamas was ook onder de indruk, gezien zijn steeds drukkere gedrag.

Eenmaal aan de slag herpakten de broers zich snel. Hoe ze het voor elkaar kregen weet ik niet, maar ergens in de eerste helft van de drie kwartier van het afzwemmen stonden ze toch weer bij elkaar. Pal achter elkaar zelfs. Tamas nog steeds hyper. Druk in de weer in Josses rug te prikken met een vinger. Ruzie. Lidia moest er nog aan te pas komen om ze toe te spreken en hun badmeester te vragen ze uit elkaar te houden. Zo geschiedde.

Toen iedereen het zwemdiploma mocht ophalen, bleek Tamas nog wel bereid hiermee op de foto te gaan staan. Josse niet, die had het te druk met spelen in het water. Nou ja, ook goed. Ze moesten thuis maar op de foto, maar hadden daar geen zin om normaal te doen. Pas toen Lidia hen vroeg zo boos mogelijk te kijken, hadden we hun aandacht. Missie geslaagd.

Scroll Up

Pin It on Pinterest