Hoofdzoekplaat

1 min leestijd

Josse en Tamas die de ene salto na de andere maken, het is letterlijk een alledaags gezicht hier in de tuin. Waarom ik gisteren de mobiele camera pakte, weet ik dus niet. Feit is dat er al filmend een mooie act ontstond tussen vader/cameraman en zijn twee acteurs van eigen vlees en bloed.

Josse wilde ook wel en kreeg van mij de spiegelreflex om de nek gehangen. Tamas en ik deden ons best om hele stoere sprongen te maken op de trampoline. Josse barstte al na een paar foto’s in lachen uit.

Hij bleek ons steeds te hebben onthoofd. Ik probeerde al springend instructies te geven, hem te vertellen dat hij de camera juist niet op ons moest richten maar er iets boven. Hij liet me kletsen, want die uitslovers zonder hoofd op de foto zijn natuurlijk vele malen leuker.

Maar Josse is ook creatief. Voort bordurend op het thema ‘onthoofd’ legde hij twee hele kleine stukjes hoofd vast. En voor de rest heel veel boom. Mooie ‘hoofdzoekplaat’, die twee kopjes op de bodem.

Wat zou zich daaronder eigenlijk afspelen? Hele stoere dingen. Gespannen spieren die lichaamsdelen in opvallende houdingen krommen. Echt vet. Jammer dat niemand het te zien krijgt.

Scroll Up

Pin It on Pinterest