Instagram

mistige_jachthaven
mistige_jachthaven

Instagram

De oren blijven tijdens het hardlopen muziekvrij en de ogen staan wijd open. Alleen zo ben je niet door maar ín de omgeving aan het lopen. Ook in trainingen stop ik voor mooie scènes, die soms op Instagram belanden.

kasteel_berggierslanden

Kasteel Berggierslanden

Hoe een groot gebouw in korte tijd uitgroeide van een ‘fremdkörper’ tot een baken voor een hardloper die smacht naar het einde van een training.

schaduw en lichtspel in de keuken

Vroeg uit de veren

Na een dag zonder hardlopen, maar wel goed gevuld met taken in en rondom het huis, ging ik gisteren naar bed met de wens lekker uit te slapen. Het lijf besloot anders.

potatofields-forever

Potatofields forever

De hele dag binnen betekent deze vakantie voor onze mannen ’s avonds een buitenactiviteit. Zoals een fietstocht door De Wieden langs een aardappelveld in bloei.

zonsondergang-reest

Zon gaat onder in de Reest

Op een zomeravond krijgt de route van een duurloop onderweg gestalte. Als er 12 kilometer aaneen zijn geregen, ziet de hardloper de zon in de Reest zakken.

rolwolk-boven-meppel

Run Robert, run!

Er zijn maar heel weinig redenen om niet te gaan hardlopen, maar onweer is er toch echt een van. Deze trainingsavond werd er gelukkig net niet door bedorven.

hardloopschoenen-bij-staphorster-stipwerk

Hardloper in spoor Staphorster stipwerk

Ik heb vanwege een net herstelde rug geen megahardloopsessie afgewerkt, maar een iets veiligere afstand. Een hardloper in het spoor van Staphorster Stipwerk.

vennetje wildenberg

Wandelen of hardlopen?

Hardlopen in het gebied van de Takkenhoogte en de Meeuwenplas is fantastisch, maar wandelend geniet je hier pas echt van. Zeker op een mistige namiddag!

oneindige_sloten_langs_rechterensweg

Oneindige sloten

In training zijn voor de 60 van Texel betekent veel kilometers maken. Ook eind 2018, als de start van mijn eerste ultraloop nog heel ver weg lijkt.

mistige kiersche wijde

Mistige Wieden

Vandaag stond de lange wisselduurloop op het programma. Met een hele grote boog door de prachtige Wieden, die heel eenvoudig vanuit huis zijn te bereiken.

bloemenweide_staphorsterveld

Bloemenweides

Ik kom het steeds vaker tegen: weides met ‘ouderwetse’ bloementapijten erin. Mooi en – opa spreekt – natuurlijk gewoon zoals het hoort!

Scroll Up

Pin It on Pinterest