Instagram

bg_instagram
bg_instagram

Instagram

De oren blijven tijdens het hardlopen muziekvrij en de ogen staan wijd open. Alleen zo ben je niet door maar ín de omgeving aan het lopen. Ook in trainingen stop ik voor mooie scènes, die soms op Instagram belanden.

windmolen wieden wintersfeer meppel

Winterecho

Als de winter zich in Nederland van z’n allerzachtste kant laat zien, is het verlangen naar sneeuw, kou en ijspret des te groter. Deze vrijdag leek het er zowaar een beetje op.

reflectie bomen plas holtingerveld

Reflecteren in de bossen

De rugpijn komt zo af en toe en gaat gelukkig ook altijd weer voorbij. De rug begeeft het meestal niet onverwacht, al komt het zelden gelegen.

planetarium_franeker_schaduw

Klein maar fijn museum

Op een regenachtige dag in februari zagen we eindelijk met eigen ogen het nog steeds werkende model van ons zonnestelsel dat Eise Eisinga al in 1781 creëerde.

Best Nine 2019

Mijn #bestnine2019 van Instagram. Het levert altijd verrassende ‘winnaars’ op, plus een verzameling herinneringen aan hardlopen en wandelen langs fijne plekjes.

kasteel_berggierslanden

Kasteel Berggierslanden

Hoe een groot gebouw in korte tijd uitgroeide van een ‘fremdkörper’ tot een baken voor een hardloper die smacht naar het einde van een training.

schaduw en lichtspel in de keuken

Vroeg uit de veren

Na een dag zonder hardlopen, maar wel goed gevuld met taken in en rondom huis, ging ik gisteren naar bed met de wens lekker uit te slapen. Het lijf besloot anders.

potatofields-forever

Potatofields forever

De hele dag binnen betekent deze vakantie voor onze mannen ’s avonds een buitenactiviteit. Zoals een fietstocht door De Wieden langs een aardappelveld in bloei.

zonsondergang-reest

Zon gaat onder in de Reest

Op een zomeravond krijgt de route van een duurloop onderweg gestalte. Als er 12 kilometer aaneen zijn geregen, ziet de hardloper de zon in de Reest zakken.

berggierslanden-of-bretagne

Running late

Nederland ligt al vroeg onder een zware, warme deken. Die hitte is niet echt fijn als je wilt hardlopen. Wachten tot de zon ondergaat helpt soms ook niet.

rolwolk-boven-meppel

Run Robert, run!

Er zijn maar heel weinig redenen om niet te gaan hardlopen, maar onweer is er toch echt een van. Deze trainingsavond werd er gelukkig net niet door bedorven.

Scroll Up

Pin It on Pinterest