iPad al volledig geïntegreerd

1 min leestijd

Grappig hoe snel een apparaat onderdeel kan worden van het dagelijkse leven. De iPad is sinds woensdag in huis en alle gezinsleden hebben nu al op natuurlijke wijze een toepassing gevonden.

De jongens pakken de iPad zo af en toe op om MahJong te spelen of een kat in de meest vreemde kleuren te schilderen, mijn lief gebruikt hem om foto’s op dit blog aan familie en vrienden te laten zien, of haar grote hobby Marktplaats uit te leven. Dochter heeft zo haar eigen voorkeuren. Die pakt de iPad om lekker op de bank te hangen en gemiste afleveringen van haar favoriete tv-series te kijken. Wel netjes met de koptelefoon op, zo sociaal (opgevoed) is ze dan wel weer. Ik moet de laatste twee dagen maar zien wanneer ik tijd gegund krijg om het apparaat aan serieuze tests te onderwerpen.

Opvallend ook dat er bijna geen vragen worden gesteld over de iPad. Blijkbaar kan iedereen er direct mee aan de slag. Een groot compliment, al waren we hier al een tijdje aan het besturingssysteem gewend door de iPhone. Eigenlijk gaat iedereen er na een paar dagen spelen met de iPad vanuit dat we zo’n ding gaan kopen. Na vandaag, toen de prijzen voor veel Europese landen bekend werden, kan ik ze geruststellen. De iPad komt er, ook al moet ik voor mezelf nog uitvinden hoever de iPad de werkzaamheden op mijn MacBook zou kunnen vervangen. Niet helemaal denk ik, maar het apparaat komt een heel eind in de buurt.

Jammer alleen dat Nederland ‘pas’ in juli aan de beurt is. Nog twee maanden wachten, pffff.

Scroll Up

Pin It on Pinterest