Marshmallows

Altijd al willen weten hoe je een onzichtbare boekenplank maakt? Dan is een bezoek aan de site Instructables meer dan de moeite waard.

Het is een website waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe de meest uiteenlopende dingen in elkaar gezet moeten worden. De projecten die op Instructables behandeld worden, variëren van een prachtige lamp tot… pesto. Ook leuk om te weten hoe dat gemaakt wordt, toch? Nog meer inspiratie nodig? Er staat hoe een lavalamp in elkaar gezet kan worden, een salontafel vermomd als aquarium gebouwd wordt, en een marshmallowgeweer in elkaar gelijmd.

Gezien de hoeveelheid reacties op deze variant op ons eigen geweer van pvc-pijp waarmee ik in mijn jeugd papieren pijltjes afvuurde op open ramen, moet het schieten met marshmallows een populaire bezigheid zijn in de VS. Maar ja, het combineert ook twee nationale Amerikaanse hobby`s: vuurwapens en eten. Goed, ik ga verder weinig woorden aan deze website vuil maken. Gaat dat zien, gaat dat zien. En misschien inspireert het bezoek aan de site wel tot het indienen van een eigen project. Lid worden van deze leuke club is gratis en voor niets, dus wat let ons?

Scroll Up

Pin It on Pinterest