Mijn eigen Seth Godin

1 min leestijd

Hele volksstammen lopen weg met marketing- en managementgoeroe Seth Godin, boeken, weblog en lezingen van de man zijn immens populair en voor zover ik het kan beoordelen, snijden de dingen die hij verkondigt over het algemeen het juiste hout. Geen wonder dat mensen zelfs flinke reizen maken om Seth in levende lijve te zien en vooral te kunnen beluisteren natuurlijk.

Zouden al die mensen weten hoe bevoorrecht ik eigenlijk ben? Als ik opkijk van het beeldscherm om even na te denken, als ik contact zoek met de collega tegenover mij om even te spiegelen, een boom op te zetten over een project, of de koers van het bedrijf, desnoods over speciaalbier in een meer ontspannen moment, zie ik dit beeld. Mijn eigen Seth, vier dagen in de week, op nog geen halve meter afstand, het is wat…

Scroll Up

Pin It on Pinterest