Categorie: Instagram

mastenbroekerbrug zwolle

Blije hardloopbaby

Bijna 29 kilometer hardgelopen vanuit Zwolle langs het Zwarte Water en het Meppeler Diep naar Möppelt. Als een 'blije hardloopbaby' genoten van het prachtige weer en het landschap dat ik doorsneed: helemaal verliefd op het Hollandse landschap.

Verder lezen

Vennetje bij Wildenberg

Wandelen of hardlopen?

Hardlopen in het gebied van de Takkenhoogte en de Meeuwenplas is fantastisch, maar wandelend geniet je pas echt van dit kleine natuurgebied. Zeker op een mistige en schemerachtige namiddag als in het afgelopen weekend.

Verder lezen

Rechterensweg verdwijnt in horizon

Oneindige sloten

In training zijn voor de 60 van Texel betekent veel kilometers maken. Ook eind 2018, als de start van mijn eerste ultraloop nog heel ver weg lijkt. Nu heb ik de mazzel dat vrijdag slechts een halve dag werken betekent en het kantoor op bijna perfecte afstand van thuis ligt.

Verder lezen

Bloemenweide Staphorsterveld

Bloemenweides

Ik kom het steeds vaker tegen: weides met ‘ouderwetse’ bloementapijten erin. Mooi en - opa spreekt - zoals het hoort! En het sfeertje tussen die weides net na zonsondergang is zó bijzonder. Echt een heel prettig deel van de dag om hard te lopen!

Verder lezen

Zonsondergang U-bocht Reest

Gekleurde U-bocht

De avonden worden langer en langer, maar voor mij vaak toch nog net niet lang genoeg om een training helemaal in daglicht af te werken. De zenuwachtig knipperende lampjes moeten dus toch nog strak om de dunne armpjes gespannen mee op reis.

Verder lezen

Weerspiegeling paaltjes in Brandeveen

Weerspiegeling

Na de lange duurloop van vanochtend vroeg mijn lief of we nog gingen wandelen. 'Ja natuurlijk', antwoordde ik oprecht enthousiast. Toch vielen de laatste kilometers in de bossen van het Brandeveen in de omgeving van Uffelte me nog best zwaar.

Verder lezen

Zonsondergang Hoogeveense Vaart

Eindelijk zomertijd!

Het hardlopen gaat ook in de winter gewoon door. De kou went vrij snel, maar trainen in het donker heb ik na een paar maanden wel gehad. Als de dagen ergens in februari heel langzaam maar zichtbaar langer worden, raakt het laatste restje geduld snel op.

Verder lezen

run2function op Instagram

@run2function