Categorie: Runnersblog

Gele tonnen bij de stuw in de vecht

Lentekriebels langs de Vecht

Het officiële doel van de lange duurloop van vandaag was een conditietest in voorbereiding op de 60 van Texel. Die werd met succes afgerond, maar hardlopen in korte broek onder een strakblauwe lucht gaf toch echt de meeste voldoening. 

Verder lezen

Afgedankte hardloopschoenen in vuilniscontainer

Schoenenkerkhof

Bij ieder nieuw paar schoenen wist ik tot nu toe wel een reden te bedenken om het afgedankte stel te bewaren. Veel nut blijken die niet te hebben gehad. Het werd daarom tijd om de hardloopschoenen een laatste rustplaats te gunnen.

Verder lezen

Impressie monsterrit Meppel - Posbank - Meppel

Ik kan het nog!

Januari, heel voorzichtig beginnen de dagen te lengen, maar de lente is nog heel ver weg. Sterker nog, er is een koufront op komst. De gedachten gaan verlangend terug naar een lange, zomerse monstertocht op een racefiets in juli vorig jaar.

Verder lezen

Jaaroverzicht Strava 2018 van Robert Hertogs

Jaaroverzicht Strava 2018

Daar gaat ie weer: het jaaroverzicht van Strava, op maat gemaakt voor de sporters die gebruikmaken van dit platform. Het filmpje levert natuurlijk niet echt uniek materiaal op, maar tovert ieder jaar toch weer een glimlach op mijn gezicht.

Verder lezen

Vennetje bij Wildenberg

Wandelen of hardlopen?

Hardlopen in het gebied van de Takkenhoogte en de Meeuwenplas is fantastisch, maar wandelend geniet je pas echt van dit kleine natuurgebied. Zeker op een mistige en schemerachtige namiddag als in het afgelopen weekend.

Verder lezen

Rechterensweg verdwijnt in horizon

Oneindige sloten

In training zijn voor de 60 van Texel betekent veel kilometers maken. Ook eind 2018, als de start van mijn eerste ultraloop nog heel ver weg lijkt. Nu heb ik de mazzel dat vrijdag slechts een halve dag werken betekent en het kantoor op bijna perfecte afstand van thuis ligt.

Verder lezen

Luidsprekers schaatsbaan meppel

Een dag van experimenten

Met de wielrenbroek al in de hand toch besloten om te gaan hardlopen. Het werd een zonovergoten en mede daardoor pittige training op het gras van de ijsbaan, waar maar liefst drie experimenten tegelijk werden uitgevoerd.

Verder lezen

run2function op Instagram

@run2function