Op zoek naar een polo

1 min leestijd

Het afgelopen etmaal stond in het teken van waterpolo. Vrijdagavond is trainingsdag voor vader en dochter en vandaag speelden heel veel teams van De Reest hun laatste wedstrijd thuis. Best beladen wedstrijden eigenlijk, want  we konden niet alleen twee kampioensteams huldigen, er speelden ook een aantal dames hun laatste competitiewedstrijd.

Ik had mijn hoofd bij wijze van spreken nog niet om de zwembaddeur gestoken of er hingen twee camera’s om mijn nek. De planning was om een rustige paar uurtjes op de tribune door te brengen, maar die belofte aan mezelf heb ik maar snel opgegeven. Veel foto’s gemaakt. Benieuwd welke ik ga terugzien. Best moeilijk om dat los te laten, als je fotograferen leuk vindt, dan wil je de resultaten ook zien.

Op de terugweg realiseerde ik me dat waterpolo in korte tijd een behoorlijk belangrijk onderdeel van ons leventje is geworden. Daar wilde ik wat mee, dus reed ik met de blik op scherp door de Koedijkslanden op zoek naar een VW Polo. Ik had de hoop al bijna opgegeven, toen mijn blik er toch nog een vond.

Scroll Up

Pin It on Pinterest