Bergop in Nederland

Een heerlijk boekje: ‘Bergop in Nederland, de 50 leukste beklimmingen in kaart’ van Jos Berkers en Jennemieke Snijders. Deze twee wielerfanaten hebben iedere verheffing in ons land die de naam ‘beklimming’ mag dragen met de fiets overwonnen.

Bericht lezen

Regenprognose

lidia josse tamas woldberg

Afgelopen zomer was nu niet bepaald de meest stabiele. De buienradar was in die periode daarom behoorlijk populair. De online dienst was zeker geen speeltje maar een factor die beslissend kon zijn bij het al dan doorgaan van een uitje.

Bericht lezen

Geloof

zonsondergang oeverlanden

Geloof het of niet, maar er bestaan bureautjes die mensen met spirituele zaken als het leggen van tarotkaarten proberen aan het werk te krijgen. Het UWV vindt het allemaal best, zolang er maar resultaten zijn.

Bericht lezen

Tijdloze illusie

klok wijzerplaat

Anderhalf uur wachten in de rij voor de Python, de achtbaan in de Efteling, saai? Helemaal niet, althans als je de benadering kiest die ik jaren geleden met een vriendenclub toepaste. Jammer dat ie in de Python zelf niet werkt...

Bericht lezen

Highscore, Mate

muurbloem krijttekening

Jaren geleden bracht een Australisch stel Kerst door bij vrienden van ons. Ze waren Europa aan het `doen` en rustten een paar weken bij hen uit. Ze kwamen soms bij ons over de vloer en zagen mij dan fanatiek bezig met MacBrickout.

Bericht lezen

run2function vindt instagram fijn!

@run2function