Camping Strotzbuscher Mühle in ochtendnevel

De diepe geheimen van de Vulkaaneifel

Zonsondergang tijdens marathon Sneek

De werkelijkheid van een marathonschema

Kerkje Nijeveen

Zen en de kunst van het hardlopen

mastenbroekerbrug zwolle

Blije hardloopbaby

Logo KoeBerg Loopgroep

Koeberg loopgroep

Hardlopen blijft een reis vol verrassingen. Na vanavond weet ik dat een loopgroep ook leuk kan zijn voor een best solistisch ingestelde hardloper als ik. Ik doe dus mee aan de Koeberg loopgroep, opgericht door Bertram Steringa. Wie volgt?

Verder lezen

Ondergaande zon boven brug Intratuin

Brugintervallen

Wanneer het doel de Mont Ventoux is en je hebt twee hoge bruggen in de buurt om te trainen, is het logisch dat je daar veel tijd op doorbrengt. En als je hardlopend naar deze brugintervallen gaat en in tempo naar huis rent, is het ook nog een duurloop.

Verder lezen

Dreigende luchten boven Afsluitdijk

Knieën van beton

De knieën waarschuwden me al wekenlang, maar de redeneringen om te blijven hardlopen werden steeds spitsvondiger. Een bezoek aan 'Amaluna' van Cirque du Soleil brengt een abrupt einde aan deze patstelling tussen lichaam en geest.

Verder lezen

Slingerweg Oeverlanden

Evy versus Strava

Mijn lief twijfelde over de afstanden die 'Hardlopen met Evy' registreert. Een gezamenlijk rondje met Lidia's Evy en mijn Strava moest uitkomst bieden. Lidia vond één rondje genoeg, ik ging nog een keer. En overschreedt op twee manieren een grens...

Verder lezen

Fitland Meppel

Hardloopband

Het officiële doel van het sportschoolbezoek is de versterking van de rug. Het rondje langs de toestellen en de oefeningen op de vloer wordt met plezier afgewerkt. Toch ontwikkelt de sessie aan het eind op de hardloopband zich tot een steeds grotere verleiding.

Verder lezen

run2function op Instagram

@run2function