Surfen doe je niet langer in je uppie

De sociale websites waar iedereen zo’n beetje alles over zichzelf kwijt kan en dit ook enthousiast doet, beleven een ongekend succes en blijven maar groeien en groeien.

Internet is hierdoor helemaal niet meer de anonieme informatiebron die het ooit was, maar juist socialer dan ooit.Het leidt tot grappige neveneffecten als mensen die hun droombaan niet krijgen omdat hun potentiële werkgever even de Hyves bekeek van zijn eventuele werknemer en allerminst geamuseerd bleek ober diens hobby’s. Ook is het mogelijk dat je als zangeres zomaar doorbreekt, zonder miljoenen verslindende reclamecampagnes van platenmaatschappijen, maar mét een aanwezigheid op MySpace.

Sociaal internet of niet, surfen doe je over het algemeen nog steeds in je eentje. Als het aan de website me.dium ligt gaat deze vlieger niet langer op. Wie zich abonneert op deze website, krijgt een sidebar in de browser en kan zo zien welke me.dium-leden er op dat moment nog meer aan het surfen zijn en welke websites ze bezoeken. Leuk om ideeën op te doen! De sidebar heeft standaard een shoutbox, dus kunnen surfers kreten met elkaar uitwisselen over hetgeen ze zien, of de ander aan het bezichtigen is. Ook kun je surfvriendjes maken en daarmee privégesprekken voeren. Wie een beveiligde website bezoekt, wordt voor de rest van de surfers onzichtbaar gemaakt. Ze hoeven tenslotte niet alles van je te weten…

Scroll Up

Pin It on Pinterest