Theedoek met gaten

Apparaten die niet werken zoals wij dat willen, het is een gruwel. Of soms lopen we te prutsen om dingen voor elkaar te krijgen en wensen we dat er überhaupt een apparaat of oplossing voor beschikbaar zou zijn.

Zo maakte een vriendin jarenlang mooie, netjes gestikte gaten in theedoeken en handdoeken die in haar huis werden gebruikt. Was veel handiger en bovenal steviger dan die lullige lusjes, die immers altijd stuk gaan en vaak zo klein dat je twee handen nodig hebt om ze om het haakje te krijgen. In een ondernemende bui had ze ook al eens het plan opgevat om een eigen bedrijfje te starten dat als kernactiviteit ‘het thee- en handdoeken voorzien van ronde gaten van voldoende grootte’. Het is er niet van gekomen tot haar grote verdriet, want nu zijn die dingen gewoon te koop, netjes voorzien van een metalen ring die nooit kapot gaat en ook altijd groot genoeg om de doek zonder moeite aan de haak te slaan.

De vriendin was een illusie armer, maar ze kreeg natuurlijk wel waar ze al jaren in stilte om had gevraagd. Alhoewel de ambitie om ondernemer te worden in de kiem werd gesmoord, heeft ze eigenlijk nog geluk gehad, kunnen we met een positieve instelling concluderen. Want velen ondervinden in het dagelijkse leven dit soort ongemakken en moeten eeuwig blijven verzuchten dat het toch wel erg fijn zou zijn als… Voor deze grote groep mensen gloort er licht aan het eind van de tunnel. Er is namelijk een website in het leven geroepen die precies in deze behoefte voorziet. I Wish There Was verzamelt wensen en ideeën van ontevreden en creatieve mensen.

En nu met z’n allen maar hopen dat de productmanagers en marketeers van heel veel ondernemingen de weg naar deze site weten te vinden. Eigenlijk zouden ze wel gek zijn als ze daar niet dagelijks te vinden zijn, want deze site is natuurlijk één groot gratis marktonderzoek. Nieuw is het idee overigens niet. Bekijk deze website maar eens. Maakt ook niet uit: hoe meer klachten, wensen en oplossingen op dit soort websites terechtkomen hoe beter.

Scroll Up

Pin It on Pinterest