De Kremlinfluisteraar - Giuliano da Empoli

De Kremlinfluisteraar

Giuliano da Empoli jaagt met zijn makkelijke schrijfstijl de lezer met hoge snelheid door ‘De Kremlinfluisteraar’. Geïnspireerd door echte personen en gebeurtenissen in Rusland. En toch raakt het boek mij niet echt.

Bericht lezen

De hardlooprevolutie

Stans van der Poel en Koen de Jong bundelden de boeken ‘Ik, hardloper’ en ‘De marathonrevolutie’ en creëerden daarmee een goed onderbouwd pleidooi voor hun trainingsmethode ter voorbereiding op de marathon.

Bericht lezen

adidas of prozac

Uw brein als medicijn

Wat is beter in het bestrijden van depressieve klachten: Zoloft of hardlopen? David Servan-Schreiber weet het antwoord en beschrijft in zijn bestseller nog meer effectieve manieren waarop ons brein als medicijn werkt.

Bericht lezen

30-60-90-intervaltraining bij zonsondergang nijeveense landen

30-60-90 intervaltraining

De 30-60-90-intervaltraining is een afwisselende en eenvoudig uitvoerbare trainingsvorm, die makkelijk aan te passen is aan de afstand waarvoor je aan het trainen bent. Je kan deze intervaltraining dus zo zwaar maken als je wilt of nodig hebt.

Bericht lezen

moneghetti intervaltraining hardlopen

Moneghetti intervaltraining

Zin in een niet al te lange maar lekker intensieve training die je kracht en uithoudingsvermogen versterkt? Dan moet je beslist eens de Moneghetti proberen. Je zult er geen spijt van krijgen, er misschien wel aan verslingerd raken.

Bericht lezen

mountains of the mind robert macfarlane

Mountains of the Mind

Robert Macfarlane beschrijft in ‘Mountains of the mind’ op meeslepende wijze over de fascinatie van mensen voor bergen. Die geschiedenis komt echt tot leven door persoonlijke avonturen van hemzelf en de pioniers.

Bericht lezen

oeverlanden lente weiland fluitenkruid

Oeverlanden forever!

De Oeverlanden zijn een geliefde uitwaaiplek voor veel Meppelers, en hun huisdieren. Alle seizoenen fijn, maar in de late lente op zijn mooist. Zullen we dat tot in lengte van dagen zo houden, dames en heren lokale politici? Dank!

Bericht lezen